videoproductie2019-12-20T11:51:23+00:00

Videoproductie

Bij Smulders AV bent u op het juiste adres voor een videoproductie. Een mix van bewezen professionals en nieuw bloed zorgen voor de dynamische mix van kunde en innovatie. Deze mix zorgt voor het typerende SmuldersAV-DNA. Betrouwbaarheid en creativiteit zijn de kernwaarden van het videoproductieteam van SmuldersAV. Meer over Smulders AV kunt u lezen op de over ons pagina.

Doel van de videoproductie

Elke videoproductie wordt gemaakt met een doel. Dit kan o.a. zijn informeren, aandacht verkrijgen, sfeer overbrengen etc. Zo zijn er natuurlijk wel meer doelen te bedenken en die kunnen natuurlijk ook zeer specifiek zijn. Wij bij Smulders Audiovisueel hebben al 30 jaar ervaring om de doelen van onze klanten te behalen met een video productie.Onderdaan de pagina een aantal cases van videoproducties geplaatst met uitleg voor welk doel de film is gemaakt.

Process

Nadat we na het eerste overleg het doel hebben vastgesteld van de videoproductie gaan we aan de slag met het script. Als we hiermee klaar zijn krijgt de klant het script te zien en kan feedback geven. Als het script akkoord is gaan we de benodigde filmdagen inplannen, ons team werkt low profile en heeft niet veel invloed op de dagelijkse bezigheden op de filmlocatie. Na het filmen gaat een van onze ervaren editors met het script in de hand aan de slag om de film in elkaar te zetten en als het nodig grafische elementen invoegen. Als de editor de eerste versie klaar heeft ( de offline) krijgt de klant het moment om de film te bekijken, dat kan door of hier langs te komen of we sturen de film als download op. Nadat we de eventuele feedback hebben verwerkt in de video leveren we de video aan in het gewenste formaat van het platform waar de video op vertoond moet worden.

Wij specialiseren ons in bedrijfsfilms , non-profitfilms, eventfilms, congresvideo’s, sfeerimpressie’s en live-impressies. Heeft u videoproductie die gemaakt moet worden neem dan contact met ons op via het contact formulier, mail of neem telefonisch contact met ons op.

Neem hier contact met ons op:

Uw naam

Uw Email

Onderwerp

Uw bericht

Cases

3 verschillende videoproducties die we gemaakt hebben met uitleg over het doel van de video, en hoe die ingezet is.

Brink BV

Brink is een bedrijf dat mallen maakt om plastic verpakkingen te maken. Voor op de beurs wilden zij een film van het proces waarin getoond wordt hoe de mallen gefabriceerd worden. Zodoende kan Brink met toekomstige klanten in gesprek komen en specifiek laten zien wat er allemaal bij komt kijken. Dezelfde film staat op de website van Brink en is in de lobby van het kantoor te zien.

Case 2: Tolknet

Tolknet wil in 3 cases laten zien waarin het handig kan zijn om een tolk in te zetten. Waarvoor je tolknet dan ook kan inzetten. Er zijn 3 verschillende alledaagse bezigheden gekozen waarin het handig is dat je alles mee krijgt. Zo is er een meeting op het werk, tijdens een college of op school. De video is gemaakt voor de website, youtube en op facebook geplaatst. Waar de video meer dan 46 duizend keer bekeken is.

Case 3: Bakker Bedrijfswagens

Automonteurs zijn schaars en de aanwas laat ook te wensen over. Bakker bedrijfswagens probeerd toekomstige monteurs aan zich te binden door deze film te laten zien op open dagen van scholen. Zodat of leerlingen van de middelbare school enthousiast worden voor het monteursvak of toekomstige monteurs te werven voor Bakker bedrijfswagens. Deze film gaat in op de gunstige aarbeidsvoorwaarde, loon, sfeer en doorgroei mogelijkheden bij Bakker bedrijfswagens.

Bekijk ons youtube kanaal voor meer inspirerende video’s.