congrestechniek2019-04-08T14:52:56+00:00

Congrestechniek

Tijdens uw congres wilt u dat alles vlekkeloos verloopt. Dat vinden wij van Smulders Audiovisueel vanzelfsprekend. Juist daarom moet u met betrekking tot de techniek en expertise van ons als specialist in congrestechniek kunnen vertrouwen op Smulders Audiovisueel. Met 30 jaar ervaring, meedenkende media engineers waar u meestal direct contact mee heeft en de nieuwste apparatuur, tillen wij uw congres op een hoger niveau tillen.

Techniek

Voor zowel grotere als kleinere congressen heeft Smulders Audiovisueel nagenoeg alle licht-, beeld- en geluidstechniek zelf in huis. Onze LED spots en bars creƫren de sfeer en belichten de spreker naar uw wensen. Onze lichtsterke full HD beamers zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit die detail en kleur perfect weergeven. Door toepassing van Sennheiser draadloos geluid en hoogwaardige headsets voelen sprekers zich vrij en op hun gemak. Daarnaast kunt u extra ondersteunt worden met truss, ringleiding voor slechthorenden, stemkastjes, twitterfountain, catchbox en andere zaken.

Team

In de voorbereidingen tot uw congres heeft u de mogelijkheid tot uitgebreid contact met onze professionals, voor vragen en advies. Smulders Audiovisueel beschikt over verschillende AV medewerkers met elk hun specialiteiten. Onze AV specialisten zijn graag op locatie om uw event AV-technisch in goede banen te leiden. Dit varieert in geplande zaken als licht en geluid, tot het last minute aanpassen van uw presentatie.

Ervaren

Smulders Audiovisueel is al jaren vaste partner van verscheidene congrescentra in Midden-Nederland. Naar grote tevredenheid van onze partners. Naast lokale partners ondersteunt Smulders Audiovisueel ook partners in andere delen van het land. Door onze vestiging in Amersfoort, zijn wij ook bij u altijd in de buurt!

Organiseert u zelf een congres en heeft u behoefte aan onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier of bel ons 0334450711.

Neem contact met ons op:

Uw naam

Uw Email

Onderwerp

Uw bericht