Pixio Display2019-07-18T16:25:35+00:00

Pixio display

Wat is de Pixio display?

Pixio display is een staand ( portrait) scherm met een full-hd resolutie en ingebouwde computer met android 7 of Windows. Door het touchscreen (ook zonder touch leverbaar) kunnen gebruikers interactie hebben met het scherm. Het scherm is eenvoudig te bedienen en heeft alleen een stopcontact nodig om te functioneren en is makkelijk verplaatsbaar. Het scherm heeft verschillende ingangen zoals een USB poort, HDMI poort en SD kaart. Naast de wifi aansluiting zit er een vaste netwerk aansluiting op om stabiel internet te garanderen voor o.a. beurzen. Pixio Display biedt meerdere castingmogelijkheden.

Multi-inzetbaar ( ook op één evenement)

Het is mogelijk video of afbeeldingen weer te geven met informatie over bijvoorbeeld uw congres. Verder een website met mogelijkheid tot interactie, streammogelijkheden, vanaf uw smartphone, of enquête weergeven. Pixio display is multi-inzetbaar en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het is mogelijk om tijdens uw event de Pixio Display meerdere toepassingen te laten uitvoeren.
Een voorbeeld: ‘s-ochtends heeft u de mogelijkheid voor uw gasten het welkomstscherm weer te geven, daarna verplaatst (wieltjes) u de Pixio Display naar een andere locatie, om zo tijdens de lunch de break-out sessies weer te geven. U kunt gemakkelijk zelf de schermafbeeldingen kiezen. Wanneer de lunch ten einde is verrijdt u de Pixio naar een van de middag-sessies, om deze in te zetten bij uw presentatie. Na afloop rijdt u de Pixio eenvoudig naar de uitgang, om uw deelnemers een enquête te laten invullen.

Wat Smulders AV voor u kan betekenen

Smulders AV zorgt ervoor dat u de bovenstaande handelingen eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Onze professionals lichten u graag uitgebreid in, over de methoden die op u van toepassing zijn. Ook zorgt Smulders Audiovisueel ervoor dat u alle bestanden eenvoudig kunt openen, door ze georganiseerd te bewaren op de Pixio Display. Indien gewenst zorgen wij voor de grafische vormgeving, om zo een compleet (turn-key) product aan te bieden. Dat is wat een premium reseller of verhuurder in onze ogen hoort te doen.

Bent u geïnteresseerd in het scherm en wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via het contact formulier of bel op 033-4450711.

Neem contact met ons op:

Uw naam

Uw Email

Onderwerp

Uw bericht