Streaming2020-03-30T14:11:54+00:00

Streaming

Smulders Audiovisueel heeft al een aantal jaar ervaring op het gebied van streaming op de verschillende platformen. Met onze professionele apparatuur hebben wij de mogelijkheid om uw evenement op een goede manier te streamen. Dan hebben we het over een professionele camera’s, licht en geluid. We kunnen streamen op verschillende platformen maar meestal gebruiken we onze eigen streamserver. Het voordeel van een eigen server is dat er geen problemen kunnen ontstaan bij beelden of muziek waar rechten op zitten. De video stream kan op elke webpagina geplaatst worden dankzij de embed code die je van ons krijgt.

Mogelijkheden:

Een stream opzetten kan van eenvoudige maar ook op een uitgebreide manier:

  • Eenvoudig: 1 camera, streamkast en 1 persoon inhuur, ideaal voor bijvoorbeeld uitvaarten.
  • Normaal: 2 camera’s, streamkast, schakelkast en 2 personen inhuur. Veel mogelijkheden tussen het schakelen van camera’s en het voorzetten van slides van presentaties of op een moment van pauze.
  • Uitgebreid: 3 of 4 camera’s, streamkast, schakelkast en 2 tot 3 personen bediening. Dezelfde mogelijkheden van als normaal en dan met extra camera’s en een cameraman. Veel mogelijkheden qua beeld, komt tv waardig over.

Er bestaan dus verschillende mogelijkheden qua beeld met het streamen, onze ervaring is dat elke opdracht weer een eigen invulling nodig heeft qua techniek. Wij denken graag met u mee en maken een passend technisch plan voor het evenement dat je wil streamen.

(tekst gaat verder onder de video’s)

 

Voorbeeld Normaal(longkanker Nederland):

Voorbeeld uitgebreid:

Kosten en aantal kijkers:

Streamen kan al vanaf €350,- dan hebben we het over de eenvoudige basic oplossing en een stream van een uur. Stream op platformen zoals youtube en facebook zijn gratis, maar zoals gezegd zitten hier risico’s aan, wij bieden ook onze eigen server aan. De huur van onze server is gratis tot 15 kijkers, daarna is het per extra kijker €0,90. Dit wordt gemeten op het piekmoment. Het gaat dus niet om het aantal verschillende kijkers maar er wordt gemeten op het moment dat de meeste kijkers tegelijkertijd kijken. Dit is een flexibele oplossing, het is ook mogelijk om vooraf het maximaal aantal kijkers te bepalen. Dit is wel voordeliger dan €0,90 per kijker en hoe hoger het maximum kijkers hoe goedkoper het in verhouding is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Techniek en benodigdheden:

Voor de stream hebben we een goede internetverbinding nodig. Glasvezel, kabel of ADSL is voldoende. Verder werken we graag met een vaste internetaansluiting voor de stabiliteit. We hebben zelf langere netwerkkabels als dit niet in de buurt van de locatie zit. Mocht het een probleem zijn in verband met geen netwerk op de locatie, dan hebben we hier ook oplossingen voor.

Webinars met interactie:

Met betrekking tot interactieve streams, vaak training situaties, hebben wij al vele klanten geholpen met hun webinars. Er zijn verschilleden software oplossingen op dit gebied zoals: webex, zoom en microsoft teams. Wij hebben ervaring met deze pakketten en kunnen de webinar naar een hoger niveau tillen door ons professioneel geluid, licht en de beste webcam op de markt. Het is prettig voor u om terug te kunnen vallen op iemand die technisch is mochten er problemen ontstaan, ook bij kijkers. Dus geeft u binnenkort een webinar die belangrijk voor u en uw klanten is? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem hier contact met ons op:

Uw naam

Uw Email

Onderwerp

Uw bericht